2012. november 16., péntek

Bevezetés

Sziasztok! A Defective Love után, ti szavaztátok  meg, a Pastless Future c. blogot! Remélem sokan közületek ezt is olvassa majd!

Scarlet Benson, Niall Horan barátnője és a 1D jóbarátja nagyon visszafogott szelíd természetű lány, sokat takaró ruhákban, istenhívő és az ujján fogadalomgyűrűt visel. egy szerencsétlen baleset során azonban...nem nem hal meg, ez a történet teljesen más. Scarlett jól van, csak éppen nem emlékszik semmire. De nem csak a fiúkat felejtette el, hanem az egész életét. Scarlet személyisége ugyanis velejéig megváltozik, kicserélődik és onnantól kezdve nem hajlandó csak mélyen kivágott és extra mini ruhákban járni, agyongraffitizni pár templomot majd bemenni és félmeztelen fotókat készíteni magáról a keresztre feszített Jézus mellett, ráadásul rámászik szinte mindenkire de különösen Harry Stylesra, akinek ugyan tetszik Scarlet új és vadóc énje, de nem akarja megbántani Niallt.

Vajon az öt fiúnak sikerül- e Scarletet visszaterelni, ha nem is a ló másik oldalára, de legalább az arany középútra?

7 megjegyzés:

  1. És íme egy újabb blog, aminek a részeiért toporzékolni fogok. :D xx, Berni*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem vagy egyedul!!!:)ugy erzem hogy azt a blogot is annyira fogom szeretni mind a masikat!!!remelem hamar hozod az uj reszt!!!!

      Törlés
  2. Reméllem ez is tele elsz olyan érzelmekkel mint az előző blogod! Fantasztikus volt az is! Szerintem akár, könyvbe is kilehetne adni!! Nagyon jóíró lennél! Csak így tovább! <3

    VálaszTörlés
  3. és a másik blog *-* ha nem lesznek új részek kiharclom már most imádom :D

    VálaszTörlés
  4. a másik blogod után még egy fantasztikusra van kilátás. *-* nagyon tetszik a témája, kíváncsivá tettél! :)

    VálaszTörlés
  5. mostmar johetne az uj resz.. :|

    VálaszTörlés